加入官方QQ群,实时获取最新家教学生信息。
关注官方微信
为您提供本站最新请家教、找家教信息。
外语学习
英语四级词汇训练题3
日期:2014-08-22 浏览:132人次 来源:艺琼家教网
摘要:大学英语四级词汇训练题Test31.Thiswatchis_______byhand,notbymachine,soitisveryexpensive.A.flatB.coinedC.boredD.manufactured2.Thesetwohorseslooksomuchalikethatwecannot_______onefromtheother.A.differB.detailC.distinguishD.defeat3.Thepresidentofthatcompanywasverycalmduringthepolitical_______....
大学英语四级词汇训练题
 
 
Test 3
 
1.This watch is _______ by hand, not by machine, so it is very expensive.
 
A.flat B.coined C.bored D.manufactured
 
2.These two horses look so much alike that we can not _______ one from the other.
 
A.differ B.detail C.distinguish D.defeat
 
3.The president of that company was very calm during the political _______.
 
A.failure B.fashion C.proceed D.crisis
 
4._______ is usually the chief enemy of the camera lens.
 
A.Oxxasion B.vain C.Moisture D.Deck
 
5.The _______ left the ship after sixty hours of hard struggle.
 
A.dash B.cell C.crew D.gay
 
6.On our way to Beijing, we visited Xi’an, a city of two million _______, and stayed there for two days.
 
A. insects B.human C.inhabitants D.flights
 
7.One of the main reasons for air pollution is that many cars _______ smoke into the atmosphere.
 
A.gather B.hire C.discharge D.escape
 
8.Don’t forget to _______ to let us know you arrived safely.
 
A.cable B.cage C.border D.bay
 
9.She gave him a _______ that she could not come to his party.
 
A.mistress B.shoot C.neck D.hint
 
10.When the temperature is below zero, water will _______.
 
A.freeze B.virtue C.sink D.seek
 
11.1,3,5,7 and 9 are _______ numbers and 2,4,6 and 8 are not.
 
A.odd B.even C.extra D.nut
 
12.He always _______ to everything and never agrees with anybody.
 
A.projects B.gives C.folds D.objects
 
13.I was born in Japan, but I have _______ Chinese citizenship.
 
A.retained B.represented C.reported D.required
 
14.He made a rough _______ of the first floor of that building, showing us where his office was located.
 
A.painting B.illustration C.drawing D.sketch
 
15.He is deeply _______ in the trouble of his company.
 
A. involved B.occurred C.packed D.represented
 
16.He always leaves _______ for all the words he does not know in his translation.
 
A.blankets B.blind C.black D.blanks
 
17.Smoking and drinking are regarded as _______ in some countries because they do no good to health.
 
A.vices B.habits C.customs D.copies
 
18.The news has not yet been officially _______ by the government.
 
A.struck B.confirmed C.founded D.pointed
 
19.These are two _______ issures, but people often take them as one.
 
A.ruin B.nest C.distinct D.castle
 
20.What _______ did you watch on television last night?
 
A.wave B.frequency C.channel D.tunnel
 
21.The Bushmen are _______ hunters even though their weapons are primitive.
 
A.favourite B.original C.sufficient D.expert
 
22.Before he left the White House, the president made a _______ speech.
 
A.quaarel B.symbol C.automobile D.farewell
 
23.The local government has begun a _______ in this city to cut down the traffic accidents.
 
A.protest B.punishment C.protection D.project
 
24.It is highly _______ that he come here tomorrow to join us.
 
A.desirable B.doubtful C.good D.wanted
 
25.A new idea began to _______ from his mind when he was on his way back home.
 
A.emerge B.output C.starve D.tend
 
26.If you just stay in this city for few days, we can give you a _______ library card and you can still make use of the books in the city library.
 
A.terminal B.temporary C.regular D.chamber
 
27.When you buy anything expensive, never forget to ask for the _______ from the shop.
 
A.render B.trust C.receipt D.tale
 
28.These programs are designed for those young people who want to _______ higher education but do not have enough time to go to university.
 
A. insure B.purse C.purchase D.pursue
 
29.In order to write his paper, he borrowed a lot of _______ books from the school library.
 
A. implication B.reference C.sample D.saucer
 
30.When he opened the door, he used too much force and _______ the key.
 
A.trailed B.varied C.twisted D.wicked
 
31.When heated, water changes into _______.
 
A.solid B.vapour C.liquid D.air
 
32.What she achieved in her research might _______ what she had been expecting.
 
A.exceed B.exclaim C.excess D.extend
 
33.It is _______ to anyone here that the department chairman has refused to support the new project.
 
A.factor B.false C.evident D.elastic
 
34.He _______ his father in appearance but not in height.
 
A.repeats B.looks C.resembles D.likes
 
35.Both O.J.Simpson and Jim Brown have been ______ as the greatest players in the history of football.
 
A.ranked B.recorded C.stocked D.stripped
 
36.The airplane took off soon. It was like being on an old train ______ from side to side and going faster and faster.
 
A.surrounding B.foregoing C.swaying D.frowning
 
37.This is a poem about _______ life in the American West.
 
A.bay B.chamber C.frank D.dozen
 
39.What they produced has no any _______ value. But it is very useful to their research.
 
A.filter B.fold C.partial D.commercial
 
40.When talking about Chinese culture, people often _______ its origin with the Yellow River.
 
A.worship B.vain C.reveal D.associate
 
41.As a chairman for nearly ten years, Professor Smith has never _______ to anything dishonest.
 
A.beard B.attached C.granted D.kept
 
43.The ---_______ between Chinese and Japanese is not so obvious so that it is not easy to distinguish between people from the two countries.
 
A.distinction B.equivalent C.index D.murder
 
44.When he caught a _______ of his girl-friend in the rain, Jack asked the taxi driver to stop to pick her up.
 
A.harbour B.kettle C.glimpse D.scale
 
45.He’ll always be _______ to you for what you’ve done.
 
A.peaceful B.secure C.grateful D.companion
 
46.In Nearly any country, there always exists a _______ gap between the old and the young.
 
A.generation B.helicopter C.noticeable D.ounce
 
47.Excuse me, sir. Could you please tell me what number I should dial to get the _______.
 
A.throat B.verse C.conductor D.operator
 
48.Without the _______ materials imported from abroad, Japan can hardly produce anything.
 
A.storey B.valuable C.spare D.raw
 
49.We may be able to _______ you in some way if you can not finish your work on time.
 
A.resist B.insist C.assist D.disease
 
50.She always dreamed of an _______ job even when she was ten years old.
 
A. ideal B.indirect C.absolute D.aid
 
答案:
1.D 2.C 3.D 4.C5.C 6.C 7.C 8.A 9.D 10.A 11.A 12.D13.A 14.D 15.A 16.D 17.A 18.B 19.C 20.C 21.D 22.D 23.D 24.A 25.A 26.B 27.C 28.D 29.B 30.C 31.B 32.A 33.C 34.C 35.A 36.C 37.A 38.C 39.D 40.D 41.C 42.B 43.A 44.C 45.C 46.A 47.D 48.D 49.C 50.A

 

发表回复
当前帐户: 匿名 立即登录>>
回复内容:
验证编码:  
 
我们的服务
智德家教网 版权所有 技术支持:家教网站建设
联系电话:18823717173 18173133775 邮箱:225778878@qq.com
地址:广东省深圳市福田区百花新天地二楼 邮编:518000 备案许可证:粤ICP备18160336号
深圳家教网提供深圳上门家教老师、深圳一对一家教老师、深圳一对一辅导老师、深圳上门辅导老师、深圳数学家教老师、深圳奥数家教老师、深圳英语家教老师!找家教老师,都选智德家教网!为家长和学生找到最满意的老师是我们最大的心愿!
找家教
致电本站
学员注册
教员注册
联系本站
扫一扫请家教 18823717173